Recensies

Recent geplaatste:

Datum: 8 juni 2023

Naam: Cassandra

Bericht: Kom al een poosje bij Miranda voor mijn nek en bovenrug.

Met name de monnikskapspieren zitten behoorlijk vast.

Zo zoetjes aan komt er toch wat meer ontspanning in dankzij de magische handjes van Miranda.

Afgelopen keer heeft ze ook mijn buik gemasseerd wat ik héél prettig vond.

Met warme olie, een stevige massage met haar handen en een stok.

Klinkt spannend maar was erg fijn.

Ook goed om daar de boel eens los te laten..🤗

 

Dank je wel, Miranda.

 

Datum: 21 april 2022

Naam: Jacinta

Regelmatig lig ik op de verwarmde bank voor een massage. Voor mij het ultieme ontspanningsmoment; uit m’n hoofd in een hele prettige ambiance. Met m’n favoriete muziek op de achtergrond val ik geregeld in slaap. Miranda weet met zachte hand de knopen in de rug/schouderspieren los te krijgen. Ik verheug me altijd op de afspraak. Miranda is een hele fijne persoonlijkheid met heerlijke humor!

 

Datum 12 april 2019

Naam: Trees

Miranda, wat was dat weer een heerlijke ontspanningsmassage!
Alles voelt weer soepel, ik kan er weer een tijd tegenaan.
Ik kijk alweer uit naar de volgende afspraak!

 

Datum 7 februari 2019

Naam: Amber

Miranda heeft gouden handen, na haar massage ben ik weer helemaal opgeladen en zen. Het is echt mijn ontspannings moment :)

 

Datum 30 september 2018

Naam: Anouk

Na ruim 4 weken last van een pijnlijke stijve nek kwam ik bij Miranda voor een massage. Zij raadde me quantum touch aan voor mijn klacht. Geen idee wat ik ervan moest verwachten, gaat dit echt helpen? Het resultaat heeft me verrast! Na de behandeling was mijn nek al veel soepeler en na 2 dagen had ik helemaal geen last meer! Top! Kan het iedereen aanraden!

 

Datum 20 maart 2018

Naam: Marta

Ruim twee jaar kom ik bij Miranda voor mijn ontspanningsmassage. Ik vind het heerlijk om een uur lang gemasseerd te worden met af en toe een gesprek tussendoor en de muziek op de achtergrond geeft je het gevoel dat je heerlijk weg kan dromen. In combinatie met alles al paar keer in slaap gevallen tijdens mijn massagebehandeling. Volledig ontspannen! Miranda je doet het harstikke goed en ik blijf komen!

(po polsku dla zainteresowanych)
Wiecej niz dwa lata przychodze na masaz relaksacyjany do Mirandy. Bardzo mi sie tu podoba. Godzine byc  relaksownie masowana gdzie nieraz rozmawiam z Miranda oraz na tyle slychac muzyke gdzie tylko mozna oddejsc myslami. Polaczenie tego  wszystkiego  juz pare razy przysnelam. Wlasciwie calkowity relaks! Miranda wykonujesz swoja prace bardzo dobrze wiec ja nadal bede przychodzic do ciebie!

 

Datum 13 januari 2018

Naam: Marjon

Vandaag voor de (ik geloof) 3e keer behandeld door Miranda. Nog altijd dik tevreden. 
Intussen begin ik bekend te raken met meerdere behandelingen. Ben enorm tevreden, wat help je me goed. Ook meerdere mensen zijn op mijn aanraden al behandeld door Miranda. 
De nieuwe ruimte is wel echt heel leuk ook. Zo goed gedaan. Ga zo door!

 

Datum 13 januari 2018

Naam: Div reacties op Facebook omtrent nieuwe Salon

Jacqueline: In het echt is het nog veel mooier!

Erica: Heel veel succes in je nieuwe praktijkruimte!! Ik heb al gebruik mogen maken van die mooie locatie, top!!

Sylvia: Het is een prachtige rustgevende ruimte geworden. Vanmorgen weer een heerlijke massage gehad. Dank je Miranda. 

 

Datum 8 januari 2018

Naam: Carla

Al een aantal keren voor een massage geweest bij Miranda. Even een heerlijk ontspannend moment voor mezelf! 
Zelfs mn kleindochters van 8 en 5 zijn een keer bij haar geweest en hebben van de massage genoten! Ik kan het iedereen aanraden!

 

Datum 16 juli 2017

Naam: Erica

Mijn dochter Roos van 18 had sinds februari dit jaar ineens slikproblemen. Bang om zich te verslikken. Waarschijnlijk kwam dit door een nare ervaring in het verleden dat ze bijna is gestikt in een Napoleon snoepbal. Dit gevoel kwam door het eten van een broodje met een slasliertje weer terug. Het werd op een gegeven moment zo erg dat ze zelfs soep met groene friemeltjes erin niet meer kon eten. Roos heeft EMDR therapie gehad. Dat hielp wel iets maar in hele kleine stapjes en ook weer steeds een stapje terug. Gelukkig kreeg ze van de diëtiste speciale voedingsdrank die ze wel door kon slikken, zodat ze toch haar vezels en vitaminen binnen kreeg en op gewicht bleef.
Toen moest ik ineens aan Miranda denken die aan quantum touch doet. Roos is daar nu 2 x geweest in combinatie met een ontspanningsmassage. We hadden geen idee wat we ervan moesten verwachten maar het gaat nu echt een stuk beter met Roos. Ze eet nu bijna alles weer. Ging ook weer van alles proberen. Eten waarvan ze dacht dat gaat toch niet, ging ineens wel. We zijn er echt heel blij mee. Roos gaat nog een keer naar Miranda toe omdat ze er nog niet helemaal is en bovendien geniet ze heel erg van de massage die Miranda doet.
We hebben er vertrouwen in dat het helemaal goed gaat komen.

 

Datum 15 juni 2017

Naam: Lucia

Regelmatig kom ik bij Miranda voor een ontspanningsmassage. En die heten niet voor niets ontspanningsmassage! Ze zijn heerlijk en mijn lijf en mijn geest zijn altijd helemaal uitgerust na een bezoek aan haar.
Sinds kort doet Miranda guasha bij mij. In eerste instantie voor frozen shoulders. Ik ervaar de guasha direct als verlichtend. Het heft direct een soort verstijving op. Omdat ik ook last heb van bewegingsbeperking in mijn nek heeft ze gister ook mijn nek gedaan. Vanmorgen werd ik zonder nekpijn wakker! Zo fijn! De sha (de rode plekken die verschijnen als reactie op de guasha) voelen een beetje beurs, maar absoluut niet pijnlijk en zijn binnen een paar dagen weg.
Na de guasha nog een heerlijke schouder/nek massage gedaan. Weer totaal uitgerust naar huis.
Heerlijk!

 

Datum 18 mei 2017

Naam: Susan

Ik ben nu een keer of 5 voor een combinatiebehandeling Quantum-Touch en Ontspanningsmassage geweest. Ik had weer veel last van mijn fibromyalgie. Mijn huisarts heeft mij aangeraden om een combinatie van Hypnotherapie en ontspanningsmassage te proberen. Ik was best sceptisch over allebei en vind masseren altijd erg pijnlijk. Maar het bleek niet nodig. Het is heerlijk, ontspannend en het werkt! Door haar massages en de Hypnotherapie voel ik mij al veel beter.

 

Datum: 5 mei 2017

Naam: Marga

Ik loop al een tijdje bij Miranda voor mijn tennisarm, na Quantum-Touch pakte ze op een keer die Chinese steen met bijbehorende (stinkende) olie en omdat ik als proefkonijn fungeerde en zij haar eerste cursus had gehad. (ik ken haar heel goed) mocht ik dit ervaren......... En zo enthousiast als zij reageerde dat ik cha  kreeg. Dat betekent dat er reactie komt en dat uitte zich met rode vlekken in mijn nek en schouder. Mijn arm reageerde gister pas en ik zei tegen Miranda ik voel eindelijk verbetering. Miranda was net zo blij als ik. Want waarschijnlijk loop ik er al heel lang mee dus dat is ook zomaar niet weg. Ik ben vanaf februari al bij Miranda maar het eind is in zicht. Een bijkomend iets ze is nog gezellig ook.

 

Datum: 17 maart 2017

Naam: Manon

Ik heb meermalen een behandeling van Miranda gehad. Ik heb de laatste keer een quantum-touch behandeling gehad, met daarna triggerpointbehandeling. Heeeel erg blij mee: Ik heb alweer heel snel resultaat; mijn pijnlijke plek in mijn heup (die er al zo'n 3 maanden zit), is al ontzettend veel verminderd. Ik voelde dezelfde dag al veel verbetering, en kan veel meer bewegen. Bijzonder dat Miranda's handen zoveel warmte uitstralen. Ik werd 2 keer heel misselijk tijdens de quantum-touch maar dat betekent in ieder geval wel dat er iets gebeurde in mijn lichaam! Ik was heel nuchter, maar geloof ontzettend in het resultaat. Dankjewel Miranda voor je hulp. Superblij met je!

 

Datum: 28 februari 2017

Naam: Erica

De massage was héérlijk, ben voorlopig weer helemaal ontspannen !!! 

Zeker voor herhaling vatbaar.

 

Datum 19 november 2016

Naam: Ilona

Na een overlijden in mijn familie zocht ik een manier om mijn lichaam te ontspannen zonder inspanning. Op dat moment kreeg ik de folder van Miranda binnen. De eerste keer alleen ontspanningsmassage en nu quantum touche erbij. Ik ben niet van het zweverige, maar heb nu ervaren dat het echt helpt en werkt. Het geeft zoveel meer ontspanning geweldig. 
Heerlijk in een rustige omgeving genieten en soms gewoon in slaap vallen. Adviezen geeft ze maar dringt ze niet op.
Dank je wel!

 

Datum: 10 november 2016

Naam: Bas

Ik zocht naar een (voor mij) "betaalbare" massage in de buurt van Beverwijk en zo kwam ik bij Miranda terecht. Ik werd erg positief verrast.
Ik vond de aanraking van Miranda heel aangenaam en de ontspanningsmassage ook. Zij gebruikt ook bepaalde unieke technieken die ik tot nu nog niet kende. Ook haar (tegenwoordig) kleine massage kamer vond ik knus en ik voelde mij op mijn gemaak. Maar ik weet zeker, Miranda "maakt het verschil". Ik ben van plan om regelmatig bij haar te komen.
Dank je wel Miranda.

 

Datum: 12 oktober 2016

Naam: Sanne

Bericht: Ik ben nu 3x bij Miranda geweest voor de combinatie quantum-touch met ontspanningsmassage en ik merk al zo veel verschil! ik ging heen omdat ik veel last heb (ehh had?) van spanningshoofdpijn door wat te veel stress in mijn leven. Ik ben zelf fysiotherapeut en was ook al regelmatig behandeld door collega's maar dan kwamen mijn klachten binnen een paar uur weer terug. Het lijkt er nu op dat er echt iets structureel veranderd is! Dus ik blijf voorlopig maar in quantum-onderhoud bij Miranda.

 

Datum: 25 augustus 2016

Naam: Trees

Bericht: Een cadeaubon voor mijn verjaardag: ontspanningsmassage bij Miranda. Heerlijk, ik heb genoten! Alles werd uitgebreid behandeld, armen, benen aan alle kanten en een stevige goede rug- en schoudermassage met muziek op de achtergrond naar eigen keuze. 

Een aanrader. Ik kom zeker weer terug!

 

Datum: 30 maart 2016

Naam: Iris
Bericht: Een heerlijke ontspanningsmassage  gehad. Met een rustig muziekje op de achtergrond een uur lang gemasseerd. Voor alles evenveel aandacht en ik ging geheel ontspannen weer naar huis! 
Heerlijk geslapen en ontspannen de dag weer begonnen! Miranda je doet het geweldig! 
Tot de volgende keer.

 

Datum: 28 maart 2016

Naam: Gré

Bericht: Ik heb 'n ontspanningsmassage voor het hele lichaam van Miranda gehad, 'n heerlijke krachtige massage,

maar niet té stevig, heb 'n diepe ontspanning ervaren en 's nachts heerlijk geslapen ! Voor herhaling vatbaar dus.

 

Datum: 17 maart 2016

Naam: Monique van Geldorp

Bericht: Ik liep al maanden met klachten aan mijn arm, niets hielp. Miranda heeft mij na 3 behandelingen

Quatum Touch van mijn klachten afgeholpen! Zo blij mee! Ook de ontspanningsmassage van een uur is heerlijk! 

Ik zou het iedereen aanraden!


Geef hieronder uw recensie

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.